Nieuws

Laatste kans: Loud Shadows / Liquid Events in het Rembrandtpark

Onze voorstelling in de Bubbel moeten missen op Oerol? Niet getreurd! Op 19 en 20 augustus zijn we nog 4 keer met Loud Shadows / Liquid Events te zien! Tweemaal daags kunt u deze voorstelling in het Rembrandtpark in Amsterdam bewonderen.

Agenda

 1. Loud Shadows /
  Liquid Events

  - Grachtenfestival
 2. Loud Shadows /
  Liquid Events

  - Grachtenfestival
 3. Loud Shadows /
  Liquid Events

  - Grachtenfestival
 4. Loud Shadows /
  Liquid Events

  - Grachtenfestival

Muziek met passie

The Stolz Quartet bestaat uit topmusici die met hart en ziel de ambitie koesteren om klassieke muziek en hedendaags muziektheater op een eigenwijze, bijzondere manier te presenteren. Een mooie ervaring die mensen met elkaar weet te verbinden. Echt, het kan.

Haal The Stolz Quartet in huis!

Alle Dertien Moeilijk

Onze LP (lekker retro) Alle Dertien Moeilijk bevat de greatest hits uit de wereld van de moderne gecomponeerde muziek. Aangevuld met anekdotes en leuke weetjes over de componisten, gepresenteerd door niemand minder dan Michiel Romeyn.

Alle Dertien Moeilijk
Bestel de LP

Dutch Masters

“Het is een cd geworden waar je van begin tot eind geboeid naar blijft luisteren, door de uitgekiende afwisseling tussen stijlen en sferen, door het voortreffelijke spel van deze musici”. Veel lof voor deze CD waar we erg trots op zijn.

DutchMastersCD
Bestel de CD

Concertprogramma's

U kunt The Stolz Quartet boeken met diverse programma’s, variërend van Hollandse Grootmeesters tot Britse geniën en Greatest Hits uit moderne gecomponeerde muziek. Bekijk hier al onze concertprogramma’s.

The Stolz Quartet - concertprogramma's
Concertprogramma's

“Ik dacht zoiets moois zie je alleen op TV. Het gebeurde vanmiddag dus live, alsof er een engeltje door de Stenen Hut liep.”

Paul