Nieuws

Steun ons op voordekunst.nl voor Razende Stilstand!

Help ons onze choreograaf te betalen! De twee componisten van Razende Stilstand, Jan van de Putte en Klaas de Vries, hechten groot belang aan hoe we bewegen op het podium. En daar komt de specialiteit van de Stolz weer tevoorschijn:…

Agenda

 1. Razende Stilstand

  - Theaterloods Naaldwijk
 2. Troparion – Rob Zuidam

  - Willem Twee Concertzaal - Den Bosch
 3. Razende Stilstand

  - November Music Den Bosch
 4. Razende Stilstand

  - Galerie Marzee Nijmegen

Muziek met passie

Villa Stolz bestaat uit topmusici die met hart en ziel de ambitie koesteren om klassieke muziek en hedendaags muziektheater op een eigenwijze, bijzondere manier te presenteren. Een mooie ervaring die mensen met elkaar weet te verbinden. Echt, het kan.

Haal The Stolz Quartet in huis!

Herz

De muziek van Herz, geschreven door Kate Moore is een ode aan de natuur met al haar oer-elementen. De veelal “dansante” opzet van de composities is zowel melancholiek en dromerig als vol levenslust en energie. De Herz cyclus is speciaal geschreven voor de Stolz, waarbij ook aandacht is geschonken aan de karakters van de instrumentalisten.

Herz-CD
Bestel de CD

Dutch Masters

“Het is een cd geworden waar je van begin tot eind geboeid naar blijft luisteren, door de uitgekiende afwisseling tussen stijlen en sferen, door het voortreffelijke spel van deze musici”. Veel lof voor deze CD waar we erg trots op zijn.

DutchMastersCD
Bestel de CD

Concertprogramma's

U kunt Villa Stolz boeken met diverse programma’s, variërend van Hollandse Grootmeesters tot Britse geniën en Greatest Hits uit moderne gecomponeerde muziek. Bekijk hier al onze concertprogramma’s.

The Stolz Quartet - concertprogramma's
Concertprogramma's

“Ik dacht zoiets moois zie je alleen op TV. Het gebeurde vanmiddag dus live, alsof er een engeltje door de Stenen Hut liep.”

Paul